Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vill du jobba med Sveriges största och mest intressanta infrastruktur- och stadsutvecklingsprojekt?

Då ska du jobba hos RiskTec Projektledning! Om du är intresserad av att jobba hos oss, så tveka inte att kontakt oss. Vi berättar gärna mer om vad vi jobbar med och om företaget.

För närvarande söker vi aktivt efter följande:

 1. Medarbetare inom miljö - Vi söker dig som vill vara med och leda utvecklingen tillsammans med oss och våra kunder
  i Sveriges största och mest intressanta samhällsbyggnadsprojekt!

  För att kunna fortsätta vår tillväxt och söker därför nya medarbetare inom miljö. Vi är ett medarbetarägt företag som jobbar med oberoende professionellt projektledningsstöd inom Sveriges mest spännande samhällsbyggnadsprojekt.

  Våra uppdrag har vi i främst infrastruktur-, stadsutvecklings- och undermarksprojekt. Vi är verksamma inom ledning och kravställning av områden inom ett brett spektrum, exempelvis miljöskydd, brandsäkerhet, arbetsmiljösäkerhet, kvalitetsledning, projektriskhantering, riskhantering i den fysiska planeringen, projekt-, projekterings-, och byggledning.

  Just nu har vi bland annat stora uppdrag i projekt Nya Slussen, utbyggnad av Stockholms tunnelbana, projekt Getingmidjan, Förbifart Stockholm, Ostlänken, Roslagsbanan, Mälarbanan och Stockholms Framtida Avloppsrening (SFA).

  I den här rekryteringen söker vi en ersättare i ett av Stockholms största infrastrukturprojekt (SFA) hos Stockholm Vatten. Rollen vi söker är en Miljöspecialist och i uppdraget ansvarar du bl a för

  • att granska och följa upp entreprenörer - miljöplaner, kontrollprogram och riskanalyser inom miljö samt att genomföra ronder
  • att ta fram och följa upp kontrollprogram Miljö under byggtid i samråd med tillsynsmyndigheterna,
  • att ta fram ett arbetssätt som säkerställer att miljöfrågorna hanteras enligt projektplan, Stockholms Vattens arbetssätt, gällande miljödomar och avtal samt gällande lagstiftning,
  • att ta fram och genomföra utbildningar inom miljö m.m.

  RiskTec är ett medarbetarägt och värderingsstyrt bolag med en platt organisation som kännetecknas av en arbetsmiljö som präglas av entreprenörskap, engagemang och samverkan. Vi strävar efter att alla ska hitta en bra balans mellan jobb och fritid och erbjuder en rad bra förmåner för våra anställda, t.ex flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar, sjukvårdsförsäkring, pensionsförsäkring, löneväxling och extra ersättning vid föräldraledighet.

  Att arbeta med oss innebär stora möjligheter till delaktighet i företagets utveckling. Medarbetare har goda utvecklingsmöjligheter, skapar och förvaltar sina egna kundrelationer och är öppna för att arbeta med flera aktörer såsom beställare, projektörer och entreprenörer.


  Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet inom område miljö och som drivs av dessa viktiga samhällsfrågor. Troligtvis är du civilingenjör eller har likvärdig högskole- eller universitetsutbildning. Erfarenhet från stora projekt från konsult-, industri-, myndighets-, kommun-, eller entreprenadsidan är meriterande.

  Som person är du engagerad, driven, flexibel och har en stor förmåga att samarbeta med andra. Förutom teknisk och analytisk förmåga inom området är du affärsmässig och har god förmåga att kommunicera och hjälpa verksamheten mot uppsatta mål.

  Kontakt och ansökan
  Mer information om företaget och våra tjänster finner du här på vår hemsida www.risktec.se eller från HR Daniel Steijner 072 740 65 49, daniel.steijner@risktec.se

  Ansöker gör du här! Märk annonsen "Miljöspecialist Risktec".
  Sista ansökningsdag är måndag 8 november.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.